ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس سرلشکر حاتمی: لحظه‌ای را در ارتقای توان دفاعی از دست نداده‌ایم از تعیین سقف کیفری برای مهریه تا تذکر اقتصادی به پزشکیان پزشکیان: به هیچ قدرت خارجی امید نبسته‌ام/ دیگر پول اضافه چاپ نمی‌کنیم سرلشکر پاکپور: سپاه برای انتقال تجارب ضدتروریستی محدودیتی ندارد قالیباف: توان دفاعی و هسته‌ای ایران را معامله نمی‌کنیم تاکید عراقچی بر نقش دیپلماسی پارلمانی در گسترش تجارت با همسایگان

انتشار اولین تصاویر عملیات برخورد نیروی دریایی سپاه با ناوهای آمریکایی+فیلم

تصاویر مربوط به عملیات برخورد نیروی دریایی سپاه با ناو‌های آمریکایی و شکست سرقت دریایی نفت ایران در دریای عمان برای نخستین بار منتشر شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۸ - ۱۲ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 03
کد خبر: ۱۰۸۱۳۹

به گزارش راهبرد معاصر تصاویر مربوط به عملیات برخورد نیروی دریایی سپاه با ناو‌های امریکایی و شکست سرقت دریایی نفت ایران در دریای عمان برای نخستین بار منتشر شد.

نیروی دریایی ارتش تروریست امریکا هفته گذشته عملیاتی را به منظور سرقت محموله نفتی جمهوری اسلامی ایران در دریای عمان طراحی کرده بودند که به همین منظور در اقدامی یک نفتکش حامل نفت ایران را در آب‌های دریای عمان سرقت کردند و با انتقال محموله نفت به یک نفتکش دیگر، آن را به سوی مقصدی نامعلوم هدایت می‌کنند.

در همین حین، رزمندگان دریادل نیروی دریایی سپاه که متوجه این توطئه آمریکایی‌ها می‌شوند،‌ با اجرای عملیات هلی‌برن  بر روی عرشه نفتکش حامل نفت سرقت شده، آن را تصرف کرده و تحت کنترل خود به سوی آب‌های سرزمینی ایران هدایت می‌کنند.

آمریکایی‌ها نیز که توطئه‌شان را نقش بر آب می‌بینند، با استفاده از چندین فروند بالگرد و ناوشکن رزمی به تعقیب نفتکش می‌پردازند که در ادامه با ورود قاطعانه یگان‌های سطحی نیروی دریایی سپاه ناکام می‌مانند؛ اما آمریکایی‌ها که با تمام توان در پی سد کردن راه نفتکش حامل نفت ایران بوده‌اند، تعداد نیروی بیشتری را شامل بالگردها و ناوشکن‌های دیگر به سمت نفتکش گسیل می‌کنند که اینبار نیز با اقدام قاطعانه نیروی دریایی سپاه، فرار را ترجیه می‌دهند و از ادامه عملیات تعقیب منصرف می‌شوند.

در نهایت این نفتکش در ساعت ۸ صبح مورخ سوم آبان ماه ۱۴۰۰ وارد لنگرگاه بندرعباس می‌شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار